Jó dolgozni Japánban!??

Elsősorban, hogy ne kelljen egy nap mindenkinek mindent elmesélnem!

Friss topikok

  • ViriVirg: jaj nagyon nagyon örülök hogy tetszik (^w^) (2013.10.29. 23:52) Első munkanapom meg hasonlók
  • ViriVirg: Jaj de jó :) örülök hogy tetszett.. Sajnalom de nem volt túl sok időm tovabb irni pedig volt mit..... (2013.10.29. 23:44) Megint Japánban (VIRÁG)
  • lifelike: Folytatas???? (2013.06.16. 00:03) Gomen........
  • ViriVirg: ügyes vagy anyu :D d jövőre csak én írok XD najó írhatsz egy kicsit te is :) (2013.06.05. 11:15) Okaasan is Japánban!
  • Gedus: Hali. Örülök hogy újra él a blog, szeretem olvasgatni, várom a további írásokat. Balázs. (2012.08.07. 22:45) Újra él a blog!

Linkblog

HTML

 971140_10200902299832291_670122130_n.jpg

Megjöttünk...

2010.09.05. 18:15 Korben Dallas

Hát ismét itt.

Mondanom sem kell, hogy a lehető legrosszabb időben érkeztünk vissza. Ez az én formám.

Megint meleg és pára. 36 C°

Na persze nem AZ a fajta pára, ami egyszer már kiakasztott a nyár elején. Ez valami más. Ez sokkal aljasabb. NEM LÁTSZIK. És mégis van. Érzem. A hörgőcskéim jelezték, hogy kissé szűkösen vannak. A por mellé bekötözött némi kis H2O is. Így a tiszta, üdítő levegő helyett az említett két dolog elegye tölti ki a helyet. Sárra gyanakszom. Na hát pont így is érzem magam.

Szakad rólam a víz és keresem az oxigént. És szerintem ha a bőrömet le tudnám venni, az is kevés lenne. Fázni akarok! DIDEREGNI!!!

Van légkondi a lakásban, de gázzal működik  ami itt is méreg drága. Így marad a ventilátor és a fagyasztóban tárolt törölköző. Ezt Viri találta ki. Imádom érte!!!

Csak azt nem tudom megérteni, hogy ebben a technikailag futurisztikus országban hogyan képesek ilyen vékony falú, szimpla üveges házakat építeni. Oké. Már láttam új, könnyűszerkezetes épületet is, de ott is szimpla az üveg. Egyszerűen nem értem.

Ákos szerint lehet, még nem annyira terjedt el , drága és aki új házat épít, inkább marad a régi, megszokott és olcsóbb megoldásnál. Lehet. Sok dologhoz furcsán és maradian állnak hozzá, másban viszont élen járnak.

Nemhiába mondom. Van kelet, van nyugat és van Japán.

A repülőutunk szörnyű volt. Egy cseppet aludtunk. Megint tele volt a gép. Így a hőgutát még tetézte hogy talán mostanra sikerült csak átállnom.

Na persze a skacok már megint simán túl vannak rajta. Csak a suli indult be nehezen.

Mondjuk az sem segített, hogy a sportnapra gyakorolván kint ugri-bugriztak a tűző napon, kb. 3 órát. Sehol egy árnyék. Persze az arcuk le is égett. Hiába a krém. Kicsit mérges is voltam. Annyira vigyáznak a gyerekekre. Akkor a  napszúrásról és a többi egyéb dologról, ami egy fehérbőr, világos szemű gyereket fenyeget , nem is hallottak???

Azt hiszem, azért megemlítem nekik a héten…… majd kicsit mérgesre húzom a szemem és majd jól megijednek, hogy a gaidzsin gyerekek anyukája elégedetlen.  :D :D

Na de nem akarom őket bántani, tuti csak tudatlanságból történt  ami történt. Eddig tényleg nagyon figyelmesek voltak.

ÓÓÓÓ. Nagyon tuti kis dolog történt, amíg odahaza voltunk.

Felszereltek a főútra egy hatalmas vasszerkezetet. Pontosabban mellé, csak belóg az úttest fölé.

Mint kiderűlt, egy sebességmérő. Naggggyon ilyesztő.

Mindig azt várom, mikor villan egy hatalmasat. Eddig még nem tette. De ami még jobb, van rajta VILLANYÓRA .Frankón! Jaaaaa...mert nem úgy van az ám, hogy felnyomnak egy ilyen helyes kis izét, ami azért van, hogy a csúnya gyorsan hajtó bácsikat és néninket megbüntesse és ráadásul a többi aranyos néni és bácsi fogja kifizetni a működtetését a fizetéséből! ÓÓÓ. Neeem!

A ravasz kis rendőrbácsik a városnak fognak fizetni minden egyes kis wattocskáért, amit fogyaszt a bűvös-rácsuk!

Hát így máris szebben néz ki  dolog, nem?

Na de ennyi. Csak beköszöntem :)

Folyt.köv…..

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://japanmelo.blog.hu/api/trackback/id/tr522273466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása