Jó dolgozni Japánban!??

Elsősorban, hogy ne kelljen egy nap mindenkinek mindent elmesélnem!

Friss topikok

  • ViriVirg: jaj nagyon nagyon örülök hogy tetszik (^w^) (2013.10.29. 23:52) Első munkanapom meg hasonlók
  • ViriVirg: Jaj de jó :) örülök hogy tetszett.. Sajnalom de nem volt túl sok időm tovabb irni pedig volt mit..... (2013.10.29. 23:44) Megint Japánban (VIRÁG)
  • lifelike: Folytatas???? (2013.06.16. 00:03) Gomen........
  • ViriVirg: ügyes vagy anyu :D d jövőre csak én írok XD najó írhatsz egy kicsit te is :) (2013.06.05. 11:15) Okaasan is Japánban!
  • Gedus: Hali. Örülök hogy újra él a blog, szeretem olvasgatni, várom a további írásokat. Balázs. (2012.08.07. 22:45) Újra él a blog!

Linkblog

HTML

 971140_10200902299832291_670122130_n.jpg

Uncsi......

2010.02.10. 00:37 Korben Dallas

Elnézést mindenkitől, hogy ritkultak a bejegyzések, de hát itt sem más a tél közepe-vége, mint otthon, vagyis uncsi. Mos olvadt el a hó, ami itt is leesett..Kicsit enyhébb az idő, de sajna megint jön a hüvi :(

Azt vettem észre, hogy pár nap késéssel, de hasonlóan alakul az időjárás Japánban, mint Magyarországon. Érdekes....

Nem is tudom, miről írjak....várom a tavaszt...legnagyobb örömömre itt is lehet már kapni tavaszváró virágokat. Kicsi műanyag tálkában kihajtani készülő tulipán hagymákat, meg más virág hagymákat. Vettem kettőt, hátha... De úgy látom, nem pusztult el, úgyhogy begyűjtök még párat. Ha már kert nincs, legalább ebben éljem ki magam :(

Jajj..tényleg. Ezt elmesélem. A fiamnak a haját levágta egy fodrász srác a múlt hónapban.

Kicsit beszélgettünk vele. Kérdezgettük...na miről? Teeeermészetesen a hajakról :D

Úgyanis Soma haját szárazon vágta. Nem értettük. Állítólag kb 10 éve nem vágják le vizesen a hajakat. Csak szárazon. Max egy picit bepermetetik. Azért, mert pl. ha valaki visz egy képet, hogy ilyet szeretne, abból csak akkor lesz ugyanolyan, ha szárazon kezdenek neki. A haj, ha vízesen levágod, megszáradva máshogy néz ki, nem lesz pont ugyanolyan. Csak hasonló...és az szerintük nem elég.

Persze olyan profi  hajvágó eszközeik vannak, hogy a száraz hajat is úgy viszi, mint a borotva.

Meg mesélt még érdekeset. Alapból minden japánnak fekete, egyenes haja van.

Na ez azóta, amióta bejött az amerikai kultúra és vele  a gyors kaják, gyors éttermek ,változni látszik. Hullámosodnak a hajak és barnulnak. Hát ez gáz. Éljenek a kémiai anyagok a kajákban!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://japanmelo.blog.hu/api/trackback/id/tr401744470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása