Jó dolgozni Japánban!??

Elsősorban, hogy ne kelljen egy nap mindenkinek mindent elmesélnem!

Friss topikok

  • ViriVirg: jaj nagyon nagyon örülök hogy tetszik (^w^) (2013.10.29. 23:52) Első munkanapom meg hasonlók
  • ViriVirg: Jaj de jó :) örülök hogy tetszett.. Sajnalom de nem volt túl sok időm tovabb irni pedig volt mit..... (2013.10.29. 23:44) Megint Japánban (VIRÁG)
  • lifelike: Folytatas???? (2013.06.16. 00:03) Gomen........
  • ViriVirg: ügyes vagy anyu :D d jövőre csak én írok XD najó írhatsz egy kicsit te is :) (2013.06.05. 11:15) Okaasan is Japánban!
  • Gedus: Hali. Örülök hogy újra él a blog, szeretem olvasgatni, várom a további írásokat. Balázs. (2012.08.07. 22:45) Újra él a blog!

Linkblog

HTML

 971140_10200902299832291_670122130_n.jpg

"Egy kis mozgás mindenkinek kell....."

2010.01.27. 03:51 Korben Dallas

Vasárnap szép napsütéses idő volt, úgyhogy elmentünk kirándulni. Nem messze, csak ide a város szélére, vagy hova :D

Szép táj, pici kilátó,

bambusz erdőcske:)

, kicsi tavacskák.

De ami a legjobb, a kilátóról lefutó csúszda. Görgős. Vagyis nem az a feneket és combot fényesre csiszoló fajta. Sokkal szórakoztatóbb :) Lefotóztuk…..

Na itt azért elvoltunk egy kicsit, aztán továbbsétáltunk. Találtunk régi Japán házat, meg  tavat, ami gyanítom nyáron tele lehet virágokkal,

és télen virágzó fácskát.

Madarakat nem láttam, de egy tábla jelezte elég sok fajta lakik arrafelé. Na majd tavasszal is megnézzük.

Mint ahogy valamilyen fürdőt is megnéznék szívesen. Nem tudom, jól értettem-e, de mintha a nyelvtanárnő azt magyarázta volna,  itt úgy működik a fürdők látogatása, hogy külön van a női, és külön a férfi szektor. Kivéve, ha családdal mész. Na itt elakadtam egy kicsit. Ha mondjuk elmegyünk  mi így négyen, akkor valamiféle családi részlegbe kell menni? Na de ilyenkor nem működik a nő-férfi dolog? Apuka is férfi, és az anyuka is nő…. Vagy esetleg a családok vannak elszeparálva külön? De hogy? Spanyolfallal? Vagy amolyan kis „fakkokban” fürdőzik a család? Mondjuk az elég érdekes lenne...Uszodáról meg nem is hallottam. Csak úgy, mint amikor a gyerekek úsznak egy egyesültben…. De nyilvános uszodáról még nem. Igen...az megint csak furcsa lenne...mert akkor ott is kéne hogy működjön az anyuci-apuci külön teória.... Vagy ez a dolog csak a meleg vizekre vonatkozik ? :D Na ezeknek jól utánakérdezek. Aztán majd a következő beszámolómnál helyesbítek.

Pedig jó lenne egyet úszni…esetleg kettőt :) Addig is marad a parkban való futkározás…..ha majd kitavaszodik…….majd :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://japanmelo.blog.hu/api/trackback/id/tr441705595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása